Categorieën
Huizen te koop

Woning met zwembad in Parly, Yonne

Beschrijving

Op een steenworp afstand van de plaatselijke bakker staat deze charmante plattelandswoning. Tegen de witte muren groeit de blauwe regen en in de kleine boomgaard groeien appels en peren.

Het langgerekte witte huis, met originele luiken en een grote tuin staat in het kleine dorpje Parly in de Franse Yonne regio Franche Comte. De kleine gemeenschap waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan, heeft een prachtige omgeving met zonnebloemvelden en glooiende akkervelden. Waar gewandeld en gefietst kan worden of van de heerlijke rust genoten kan worden.

De eigenaren hebben van de woning een prachtig, sfeervol huis gemaakt. Passend in de omgeving en met gevoel van stijl. Een keuken, met bijkeuken, een fijne eetkamer, een gele woonkamer voor overdag en een meer sobere, sfeervolle ruimte voor s’avonds met een goed boek bij de openhaard. Dit huis kent veel fijne vertrekken.

De woning heeft nu vier slaapkamers en twee badkamers, maar heeft alle mogelijkheden in zich om dit uit te breiden.

Zo is er nog een zolder die momenteel gebruikt wordt als opslagruimte en is er gelijkvloers nog een ruimte met eigen ingang die uiterst geschikt is als atelier, garage of gastenverblijf.

Het ruime zwembad (ca 10m bij 4.5m) met buitendouche en ‘local technique’ met toilet, ligt naast het huis, waardoor je vanuit het huis zicht houdt op de mooie tuin.

Achter het huis is nog een mogelijk om zeker twee auto’s uit het zicht te parkeren.

Het kleine dorpje heeft naast een bakker ook een klein hotel met restaurant waar eventuele gasten zouden kunnen verblijven.

Het is ca 5 minuten rijden met de auto naar het nabijgelegen wat grotere dorp Toucy met meerdere winkels en restaurants en iedere zaterdag een hele gezellige markt. Op ca 20 minuten rijden ligt de stad Auxerre met een erg gezellig en sfeervol centrum. Het is ca 1,5 uur rijden naar hartje Parijs.

Kortom; een droomhuis in een romantische omgeving met veel mogelijkheden.

De eigenaren moeten het huis waar ze al die jaren met plezier veel tijd hebben doorgebracht nu vanwege hun hoge leeftijd verkopen, omdat ze niet meer in staat zijn er naartoe te reizen.

Overige gegevens

– Bewoonbare oppervlakte: Ca 165 m2.
– Perceel: ca 1800m2.
– Centrale verwarmingsketel met radiatoren in iedere ruimte en warm water voorzieningen.
– Aansluiting op publieke riolering.

Gallerij

Locatie

Interesse of vragen?

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot France Résidence. telefoon: +31614902162. info@france-residence.nl