Reviews

Verkoop woning Haute Marne

Rated 0 out of 5
december 6, 2022

Verkoop woning.

Wim heeft ons begeleid bij de verkoop van ons huis Frankrijk, die zeer moeizaam en traag verliep door ernstige onachtzaamheid van de notaris. Wim heeft ons heel deskundig en met veel vasthoudendheid door het proces geleid en ons ook heel goed geholpen met andere zaken, zoals het opzeggen van abonnementen. Ook heel prettig dat zijn vrouw de nodige stukken beëdigd heeft vertaald, en heel snel. Zonder hem was het niet gelukt met de verkoop, we zouden Wim zeker aanbevelen (vijf sterren).

G.H. 6 december 2022

Anonymous

Verkoop woning Auvergne nov. 2022

Rated 0 out of 5
november 1, 2022

Review over de begeleiding van de verkoop van onze boerderij in Frankrijk door de heer Wim van Lammeren en zijn vrouw.

Wij zijn het afgelopen jaar door Wim van Lammeren en zijn vrouw begeleid bij de verkoop van onze boerderij in Frankrijk.

Het was een ingewikkeld proces, er moest veel geregeld worden en veel worden vertaald.

Alle inspanningen hebben geleid tot de verkoop en zonder deze begeleiding was dit niet haalbaar geweest.

Naast dat Wim buitengewoon deskundig is op het gebied van kopen en verkopen van een huis in Frankrijk. Beschikt hij ook over de ervaring en inhoudelijke deskundigheid ten aanzien van de wet- en regelgeving. Omdat hij ook een huis heeft in Frankrijk weet hij ook als geen ander hoe er omgegaan moet worden met de Franse cultuur. Dat laatste is met name in de eindfase, afstemming met b.v. de notaris heel belangrijk gebleken.

Wim heeft naast genoemde expertise ook het geluk dat zijn vrouw, een beëdigend Franse tolk is. Zij kan de documenten vertalen en lezen, waardoor voor ons als leken, het verkoopproces inhoudelijk begrijpelijk werd.

Ik heb naast hun deskundige manier van begeleiden ook ervaring met ze opgedaan op het persoonlijke vlak. Het zijn hele innemende, betrouwbare en aardige mensen om mee samen te werken.

Wim, is een man die doet wat hij belooft te doen en dat is heel fijn, je kunt erop vertrouwen.

Ik kan niet anders dan ze van harte aanbevelen, hier zult u geen spijt van krijgen!

1 november 2022

J.M. van Ee

Anonymous

Verkoop woning 21-8-2022

Rated 0 out of 5
augustus 21, 2022

Verkoop van onze vakantiewoning in de Ardèche

Onze vakantiewoning in de Ardèche wilden wij en konden wij verkopen aan onze buren in

Frankrijk. Zonder tussenkomst van makelaars heeft Wim alle formaliteiten voor ons geregeld

en begeleid. Verzekering en nutsbedrijven heeft hij voor ons opgezegd en alle persoonlijke,

mail – en telefonische contacten met hem als uiterst prettig ervaren. Snelle beantwoording

op al onze vragen en elke formaliteit door hem helder en keurig voorbereid. Al vanaf de 1 e

persoonlijke ontmoeting hebben wij ons in goede handen gevonden en heldere informatie

gekregen over het te bewandelen traject en welke obstakels er zouden kunnen opdoemen.

Ik kan eenieder France Residence aanbevelen, kortom 5 sterren. Bedankt Wim.

C. v.d. K.

Anonymous

Aankoop woning

Rated 0 out of 5
augustus 18, 2022

Review 18-8-2022

Ik heb zonder makelaar een huis gekocht en wilde over een aantal zaken advies hebben. Wim heeft

dat op een hele prettige manier gedaan. Wat ik heel prettig vond is dat Wim bijna altijd bereikbaar is

en snel reageert zodat je meteen weer door kunt. Verder is Wim rustig en komt deskundig over.

Hartelijk dank! W.H.

Anonymous

Verkoop woning in de Lot Frankrijk

Rated 5 out of 5
maart 11, 2022

Amsterdam 10-3-2022

Toen ik in september 2021 besloot mijn zomerhuis in de Lot te verkopen, nam ik aan dat ik dat het beste in 2022 zou kunnen doen.

Op internet dwalend kwam ik op de site van France Résidence terecht. Ik trof er verrassend heldere en nuttige informatie betreffende de verkoop van een huis. Ik zag ook dat de heer van Lammeren en zijn echtgenote ook bij het proces van verkoop konden helpen. Ik ben heel blij dat ik hiertoe besloten heb. De heer van Lammeren ging steeds zeer voortvarend te werk. Er kwam medio september een advertentie in PAP ( advertentiesoftware voor particulieren), waarna de eerste reacties al snel volgden. Een aantal belangstellenden kon ik zelf begin oktober rondleiden. De koop was snel beklonken. Het proces daarna is in Frankrijk een behoorlijk bureaucratische, waar de heer Van Lammeren mij veel werk uit handen genomen heeft. Als ik vragen had, reageerde hij per ommegaande. Lastige, in het Frans gestelde documenten, vertaalden hij of zijn vrouw en waar een beëdigde vertaling nodig was werd dat ook meteen geregeld.

Vooral de notaris moest later nogal eens achter de vodden gezeten worden. Heel fijn dat de heer Van Lammeren dat deed.

Kortom, ik ben uiterst tevreden over de hulp die ik gekregen heb bij deze verkoop. Het heeft mij veel werk en stress bespaard.

mevrouw H.P.

Anonymous

Heeft u vragen over de begeleiding van France Residence?

Wij beantwoorden uw vragen op werkdagen binnen 24 uur.

Of bel direct +31 614902162