Categorieën
Huizen te koop

Karakteristieke Boerderij in Préveranges

Beschrijving

Zoekt u absolute rust in een rustige omgeving? 

Dan is deze landelijk, in het groen gelegen, karakteristieke oude boerderij zeker iets voor u. Het gebouw is ingedeeld in twee afzonderlijke geheel gerenoveerde woonhuizen met aparte ingangen. De boerderij ligt in een zeer stille omgeving (buren op 300 meter), verscholen tussen weilanden en bosschages aan het einde van een doodlopende weg 

De twee huizen zijn in respectievelijk 2003 en 2011 geheel gerenoveerd. Hierbij zijn karakteristieke eigenschappen zoveel mogelijk bewaard. Balken zijn in het zicht gebleven en de oude rode plavuizen zijn (in het ene huis) behandeld en opnieuw gelegd. Nieuwe materialen zijn zo gekozen dat zij hierbij één passend geheel vormen. 

Er zijn in beide huizen kleine elektrische wandkachels en er zijn vier houtkachels 

Bij de renovaties zijn elektriciteit, waterleiding en gasleiding geheel vernieuwd. Ook is er een nieuwe septictank van 5 m3 aangelegd die aan de huidige eisen  voldoet.

Aan de achterzijde is een groot terras  met uitzicht op het dal van de Joyeuse. Aan de westzijde van de boerderij staat een apart gebouwtje. Recent is een nieuw dak gelegd met twee  velux dakramen.. De beneden- en bovenverdieping kunnen als woonhuis verbouwd worden. Tegen de boerderij aangebouwd staat nog een oude kapschuur. Deze wordt voornamelijk gebruikt voor de opslag van haardhout.

De totale oppervlakte van het terrein ( in gebruik als tuin, boomgaard en grasland)   is 12.565 m2. De twee huizen hebben een oppervlakte van respectievelijk 160 m2 en 110 m2 

Indeling huis 1: hal, bijkeuken, toilet, keuken, woonkamer, trap, overloop met twee slaapkamers, waarvan de masterbedroom een oppervlakte van 36 m2 heeft en een badkamer.

Indeling huis 2: hal, toilet, woonkamer/keuken (keuken 2023), trap, drie slaapkamers en een badkamer

Gallerij

Locatie

Interesse of vragen?

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot France Résidence. telefoon: +31614902162. info@france-residence.nl